Varumärke, kommunikation, bollplank

Exempel på tidigare uppdrag

Det har varit en fantastisk förmån att få arbeta med yrkeskunniga personer i olika verksamheter och branscher. Jag har haft uppdrag som handlat om varumärke, varumärkesbyggande, namnbyten, företagssammanslagningar och uppköp, marknadsplaner, kommunikationsplaner, strategisk marknadsföring, varumärkesdrivet förändringsarbete och mycket mer.
Extra spännande var att få marknadsföra varumärket Sverige med place branding på uppdrag av Svenska institutet, Visit Sweden och Regeringskansliet. 

Som varumärkeskonsult och strategiskt bollplan har jag fått förtroendet att vägleda familjen Di Luca under över 20 års varumärkesbyggande av Zeta. Helt fantastiskt - min bästa uppdragsgivare genom tiderna.

Ta en gärna titt på mina uppdragsgivares sajter och några citat.
Kunder:
Zeta Di Luca Svenska institutet SLU Sveriges lantbruksuniversitet Lernia
& more...
Swedol Svensk Exportkredit SEK LRF
& more...
Apoteksgruppen Ambea Uppsala Stabtech
& more...
Hemnet Stockholm Resilience Centre Sveriges Lärare Bauer media
& more...

Citat från uppdragsgivare

"Varumärkesprojektets utfall utgör resultatet av en verkligt imponerande insats... Professionellt och tydligt med en hög grad av konkretion!"
SLU
Universitetsledning
"Calle Peyron har sporrat oss till uthållighet, mod och professionalism i vårt varumärkesbyggande. Varumärket Zeta växt till att bli ett av Sveriges tio starkaste inom dagligvaruhandeln". 
Di Luca & Di Luca AB
Vd och ägare
"Mind Your Brand har effektivt lett arbetet med uppdateringen av varumärket Sverige (Sverigebildsplattformen). Ett tätt samskapande mellan Utrikes-departementet, Näringsdepartementet, Svenska institutet, Business Sweden och Visit Sweden"
Utrikesdepartementet
Departementsråd
Sök